Åbn dørene for startups,
der tilfører ny innovation
Få ny viden og
kompetencer til innovation

Bliv klar til bæredygtig innovation

Er jeres kerneforretning presset af nye krav til bæredygtighed og ESG-rapportering?

Mangler I viden, medarbejdere og tid til at gå nye veje? Vidste I, at bæredygtige udfordringer kan løses ved at åbne døren for innovative partnerskaber?

Partnerskaber udefra kan tilføre jeres virksomhed ny viden om fremtidens bæredygtige og cirkulære forretningsmodeller og kan blive en genvej til nye kunder og markeder. Det kan vende bæredygtige pres til nye forretningsmuligheder. Men hvordan?

Sådan kan vi hjælpe jeres virksomhed

Partnerskaberne ApS er eksperter i at hjælpe etablerede virksomheder med at blive klar til fremtidens bæredygtige vækst gennem innovationspartnerskaber. Vi ved, at det er en ny måde at få innovation ind på.  

Vi tilbyder korte forløb, der modner ideen i bestyrelsen og ledelsen og skaber parathed til at organisationen kan åbne dørene for partnerskaber med startups, studerende eller andre, der kan tilføre nye øjne til jeres kerneforretning.

Vi tilbyder også strategiprocesser, som guider jer hele vejen fra idé til bæredygtige innovationspartnerskaber, der passer til jeres strategiske behov og skaber begejstring i organisationen.

Vores ekspertviden og modeller er samlet i bogen, “Hvad kan startups, som vi ikke kan? En guide til bæredygtig vækst i partnerskab”. Her på hjemmesiden deler vi viden, værktøjer og erfaringer fra andre virksomheder. 

Lad os hjælpe jer med at blive klar til fremtidens bæredygtige vækst. 

 

Gratis sparring

Lad os starte dialogen med en gratis onlinesparring, hvor vi lytter til jeres behov og giver vores anbefalinger til, hvordan I tager det første skridt til et succesfuldt innovationspartnerskab omkring en bæredygtig udfordring.

Vi kan også hjælpe med at finde vej til puljemidler målrettet SMV’ere med behov for grøn vækst.

Kontakt os for et møde

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs mere om vores betingelser for brug af kontaktformularen her.
40 pct. af de adspurgte SMV’ere er ikke i gang med grøn omstilling.
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Nyheder

mark
Events

Intro til ESG for SMV

Gratis webinar om ESG for SMV den 3. oktober kl. 15-16.00 på Greenlink. ESG, CSRD, CSR, SGD. Hvad ser du, når du læser forkortelserne –

Læs mere »»

4 mål med bæredygtige partnerskaber

baerdygtigvaekst

I tager ansvar for den bæredygtige vækst

I løser forretnings­udfordringer hurtigere og med lavere risiko
inovation
I får innovationskraft og hjælper startups med skaleringskraft
faellesskab
I skaber et fællesskab, som giver jeres medarbejdere ny energi

Bogen bag produkterne

Vores processer bygger på modeller og cases fra bogen ”Hvad kan startups, som vi ikke kan? En guide til bæredygtig vækst i partnerskab”, skrevet af Freja Ludvigsen (Rethink Business, 2022).  

Bogen er fuld af inspirerende historier fra danske bæredygtige corporate-startup miljøer som NIRAS Green Tech Hub, Alfa Laval Innovation House,  COWI Co-Creator, Sound Hub Denmark, Verdensmålshuset, Leo Innovation Lab, Aarhus Kommune og Novo Nordisk.

Læs mere om bogen.

bogen

Digital Tech Summit 2022

Få svar på dine spørgsmål - klik her