Gratis webinar på Greenlink

Freja Ludvigsen
Freja Ludvigsen
17 partnerskaber om os

Klik ind på Greenlink.dk den 5. september 2023 kl. 15:00-16:00.

“Sådan lykkes din virksomhed med partnerskaber med bæredygtige startups”. Det er titlen på et gratis webinar, når Greenlink får besøg af Partnerskabernes ejer, Freja Ludvigsen. Den 5. september sætter hun fokus på partnerskaber med bæredygtige startups og deler sin viden om, hvordan stigende krav til bæredygtig omstilling fra kunder, medarbejdere og lovgivning presser virksomheder med konventionelle forretningsmodeller.

Det kan være svært for etablerede virksomheder at tænke radikalt nyt, fordi fokus er på den daglige drift.

Partnerskaber med startups kan være løsningen på problemet. De er drevet af at løse de globale problemer i forhold til mennesker, miljø og klima og omsætter det til nye forretningsmuligheder, som kan have globalt markedspotentiale. Selv virksomheder med højt kvalificerede medarbejdere må erkende, at startups kan noget, de ikke kan.  

Til gengæld kan etablerede virksomheder hjælpe de nystartede med at teste og komme hurtigere på markedet med deres bæredygtige løsninger.

Det er fremtidens bæredygtige vækstmodel, ifølge forfatter og virksomhedsejer, Freja Ludvigsen fra Partnerskaberne. Hun mener at alle virksomheder bør have mindst ét bæredygtigt innovationspartnerskab!

Det får du ud af at deltage

I dette webinar arrangereret sammen med Greenlink får du viden om:

  • Hvordan åbner man dørene for innovative startups eller studerende?
  • Hvor finder man de rette partnere?
  • Hvorfor starte med ét innovationspartnerskab?Hvad skal der til for at begge parter får nye forretningsmuligheder ud af det?
  • Hvad er de største fejl, man kan begå i partnerskaber?

Vær med, når Freja inviterer til at se på bæredygtighed med helt nye øjne på baggrund af bogen “Hvad kan startups, som vi ikke kan? En guide til bæredygtig vækst i partnerskab” og cases fra danske virksomheder.

Du får en introduktion til de vigtigste modeller og begreber, og der er tid til spørgsmål og videndeling. 

Bogen kan downloades som gratis e-bog på  https://partnerskaberne.dk/ eller købes på saxo.com   

Læs mere om webinaret og Greenlink her

Facebook
LinkedIn

Læs mere om hvad vi laver

Artikler