Partnerskaberne på Folkemødet 2023

Freja Ludvigsen
Freja Ludvigsen
folkemødet 2023

Lad os hjælpe din virksomhed eller organisation med at sætte partnerskaber, innovation og fremtidens vækst på agendaen på Folkemødet 2023. Freja Ludvigsen, ejer af Partnerskaberne, er på øen den 15. til 17. juni.

Vi kan facilitere debatter, indgå i panelsamtaler og hjælpe din virksomhed eller organisation med at sætte debatten i gang omkring fremtidens bæredygtige vækst.

Tidligere foredrag og oplæg

Fremtidens virksomheder vokser i partnerskab

Vil din virksomhed eller organisation være relevant i fremtiden? Så skal I have modet til at udvikle fremtidens bæredygtige produkter i partnerskaber med startups, som kan det i ikke selv kan.

Det er tid til at rive muren ned mellem de etablerede virksomheder og startups, så vokser begge parter.

Altså må vi arbejde sammen i bæredygtige innovative partnerskaber. Virksomhedens relevans for fremtiden – og således fremtidige forretning – bygger på et stærkt rodnet af aktører, som løser udfordringer i fællesskab og skaber indtjening på det.

Det er en ny metode at skabe vækst og resultater på. Det udfordrer manges opfattelse af, hvad der er god og legitim virksomheds- og organisationsdrift. Det udfordrer “plejer” på alle niveauer, men især topledelsens rolle ændrer sig.

Vi kommer med ekspertviden på området gennem Freja Ludvigsens bog, “Hvad kan startups, som vi ikke kan? En guide til bæredygtig vækst i partnerskab”.

Vi kommer med konkrete cases på virksomheder, som lykkes med at få adgang til nye kunder og markeder gennem innovationspartnerskaber med startups.

Vi kommer med konkrete forslag til, hvordan mange flere virksomheder bliver gode til partnerskaber ved at arbejde med 1 udfordring i kerneforretningen og 1 partnerskab.

Og så elsker vi at sætte en god og konstruktiv debat i gang .

Kontakt os

Skal vi deltage/moderere din debat, eller har du en scene, som kunne bruge en hel debat om partnerskaber? Så tag fat i os for nærmere drøftelse.

Kontakt Freja Ludvigsen telefon 23 36 44 56 for en nærmere aftale.

Facebook
LinkedIn

Læs mere om hvad vi laver

Artikler